Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΞΑΝΘΗ

Στη Ξάνθη, ΔΕΝ μας κυνηγάει ο Εμπορικός Σύλλογος ΞΑΝΘΗΣ ούτε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ξανθης, ουτε μας συκοφαντεί - ψευδολογεί ο πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Στη Κομοτηνή ? ? ?
- ΠΟΥ διακρίνετε κατάχρηση;
- ποιός σοβαρος λόγος σας εμποδίζει να λύσετε απορίες, παρανοήσεις σε απευθείας και άμεση τηλεφωνική ή ζωντανή επικοινωνία;
- είναι δέον να αρκείστε στην προσωπική συκοφάντιση ενός θέματος που προφανώς δεν κατανοείτε ;
- σας δώσαμε δείγματα παράνομης δραστηριότητας ή κατάχρησης στο παρελθόν;
Καλή δύναμη και καλή ΦΩΤΙΣΗ ας έχουμε, έχει ο Θεός !
 

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις 
την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες. (Καβάφης)

 ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΞΑΝΘΗ
Διανομή αγροτικών προϊόντων στην Ξάνθη σε τιμές παραγωγού

Με πρωτοβουλία της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ξάνθης
  Διανομή ελαιολάδου απευθείας από παραγωγούς του Πύργου και πατάτας από παραγωγούς της Άνω Βροντούς, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στην Ξάνθη με πρωτοβουλία της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ξάνθης. Η διανομή, αυτή τη φορά, θα γίνει στην είσοδο του δημοτικού κολυμβητηρίου για την καλύτερη διευκόλυνση των πολιτών από τις 9.30 το πρωί και μέχρι τις 2 μ.μ.
Ελαιόλαδο, Πατάτες
Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες επαφές για την παράδοση χωρίς μεσάζοντες για αλεύρι, ρύζι, φακές και φασόλια, με βάση τα αιτήματα των πολιτών στην ιστοσελίδα της Κίνησης.
Διευκρινίζεται ότι θα υπάρχουν επαρκείς ποσότητες για όλους όσους δεν έχουν προσβαση στον διαδύκτυο ή δεν γνώριζαν για την παράδοση ή επιθυμούν παραπάνω ποσότητες από αυτές που παρήγγειλαν. Επιβάλλεται όμως για όλους τους υπόλοιπους να δώσουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά ώστε να βοηθήσουν τους παραγωγούς να έχουν εικόνα της ζήτησης.

Η πρωτοβουλία μας λοιπόν Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι - ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ με στόχο να ικανοποιήσει βασικές ανάγκες των οικογενειών της τοπικής μας κοινωνίας που βιώνουν τη δυσχέρεια της οικονομικής κρίσης αλλά και να υπενθυμίσει στους συμπολίτες ότι η αλληλεγγύη είναι ο δρόμος για την διέξοδο από τις τρομακτικές επιπτώσεις της κρίσης στην καθημερινότητα όλων μας.
Δεν έχει σκοπό να ανταγωνιστεί τους ντόπιους επαγγελματίες-συμπολίτες μας που χειμάζονται επίσης από τον κρίση και είναι φθηνότεροι από τα μεγάλα μάρκετ,
αλλά να δημιουργήσει μια παρέμβαση στην αγορά που διαμορφώνεται κυρίως από ολιπωλιακές πρακτικές μεγάλων αλυσίδων, ώστε τα βασικά είδη διατροφής να διατηρούν λογικές τιμές.
ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,
ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ
Έχει ο Θεός !
http://philadelpheia.blogspot.gr/p/blog-page_19.html
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Φιλαδελφία παρακαλεί τους αναγνώστες της να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και να μη χρησιμοποιούν ύβρεις και μειωτικούς χαρακτηρισμούς.