Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

«ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ» - «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» - «ΦΙΛΩ (αγαπώ) ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ»

Τρίτη, 19 - 02 - 2013
Δ Ι Α Ν Ο Μ Η
Είναι στ’αλήθεια συγκινητική η επικοινωνία που έχουμε μεταξύ μας, με σας που γραφτήκατε μέλη της «Φιλαδελφίας» και παίρνετε τηλέφωνο, που μας αποκαλείτε με τα μικρά μας ονόματα και μας αισθάνεστε ως τους δικούς σας ανθρώπους. Και πράγματι έτσι είναι και έτσι θέλουμε να αισθανόμαστε όλοι σαν μια οικογένεια. Είναι ανεκτίμητη αυτή η σχέση που «χτίζεται» σιγά-σιγά μεταξύ μας.
Αυτό οφείλεται εν μέρει και στο γεγονός ότι δεν προωθήσαμε ιδιαίτερα τη φόρμουλα των παραγγελιών μέσω internet και ο λόγος ήταν ότι δεν έχουν πολλοί συνάνθρωποί μας πρόσβαση εκεί, αλλά κυρίως γιατί επιδιώκουμε την προσωπική επαφή με τα μέλη μας, & όλων των μελών μεταξύ μας.
Σας ευχαριστούμε που ανταποκρίνεστε και σας παρακαλούμε να συμμετέχετε κάνοντας παραγγελίες και για προϊόντα που θα θέλατε να φέρουμε.
Ο οικογενειακός προγραμματισμός, οι ανάγκες του νοικοκυριού, οι ιδέες, τα σχόλια των ΠΡΟΣΩΠΩΝ, η επικοινωνία, καθοδηγούν, εμπνέουν, ενθαρρύνουν τους εθελοντές της Φιλαδελφίας.
Καταγράφουμε, ταξινομούμε τις παραγγελίες και τα αιτήματά σας, την ΠΡΟΘΕΣΗ σας, ανεξάρτητα εάν έχει ανακοινωθεί, ή ολοκληρωθεί διαπραγμάτευση, επικείμενη διανομή τους ή ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ, ή ποιοτικά χαρακτηριστικά, τεχνικές λεπτομέρειες.
Για τιμές δε θα πρέπει να προβληματίζεστε, γιατί οι διαπραγματεύσεις που γίνονται είναι σκληρές, επίπονες, χρονοβόρες, εξειδικευμένες, και πάντα η τιμή είναι η καλύτερη δυνατή, όπως και η ποιότητα των προϊόντων.
Η δέσμευσή σας περιορίζεται στην πρόθεση αγοράς, στην επικοινωνία μεταξύ μας, ώστε να έχουμε εικόνα μεγέθους του ενδιαφέροντος των μελών μας, και έτσι να γίνεται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ η διαπραγμάτευση και η έρευνα , η διερεύνηση των τεχνικών λεπτομερειών.
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, πρόκειται για 
Δράσεις ΠροΣυνεργατικής Αλληλεγγύης ! ! ! Σίγουρα δε σωζόμαστε αν αγοράσουμε φασόλια 2 ευρώ πιο φθηνά απ’ ό,τι θα τα πληρώναμε στο μάρκετ.
Και σίγουρα κάποιους δεν τους νοιάζει να τα πληρώνουν και ακριβότερα. ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ είναι αυτή η συσπείρωσή μας, η συνεργασία όλων μεταξύ μας, η αλληλοστήριξη και υποστήριξη, με αποτέλεσμα να δημιουργούμε μια δυναμική που επηρεάζει γενικότερα τις τιμές στην αγορά και να τις συμπαρασύρει σε πιο λογικά-δίκαια επίπεδα.
Το ΖΗΤΑΤΕ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΤΑΞΙΝΟΜΟΥΜΕ, το ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ, σας το ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Στηρίζουμε μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ, αλληλεγγύης, εμπιστοσύνης, προσφοράς, συνεργασίας, διεξόδου, αισιοδοξίας, καινοτομίας.
Συνεχίζουμε λοιπόν όλο και πιο δυνατοί.
Σύντομα θα είναι έτοιμος και ο χώρος μας στην οδό Κανάρη 19, στο ΚΕΝΤΡΟ της Κομοτηνής, όπου δουλεύουν πυρετωδώς οι εθελοντές μας , ενώ ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες της πόλης μας που ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις μας για βοήθεια και μας χορηγούν τα είδη που χρειαζόμαστε (νιπτήρες, πλακάκια, χρώματα, υπηρεσίες κλπ).
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 / 02 / 2013, 
ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
 


Τρίτη, 19 - 02 - 2013
Δ Ι Α Ν Ο Μ Η

Ώρα: μετά τις 3 το μεσιμέρι,
στο χώρο ΠΑΖΑΡΙ Κομοτηνης (πίσω από το κολυμβητήριο)
- τοπικά Αγροτικά Προϊόντα σε δίκαιη τιμή ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ-νοικοκυριού μετά από διαπραγμάτευση
κρεμμύδια το 10κιλο, 3€
πατάτα Jelly 0,40/κιλό από το Περιθώρι Ν. Δράμας
φασόλια 1,75€/κιλο
φακες 1,5€/κιλο
...
πατζαρια
σπανάκι
ραπανάκια και άλλα...
ρυζι Καρολίνα 1€/κιλο,
ρυζι, καστανό-αναποφλοίωτο, κίτρινο 0.80€/κιλό,
τσάϊ του βουνού
ιπποφαές
ρίγανη
στέβια
ΑΛΕΥΡΙ (εξαρτάται από τις παραγγελίες)
Δώστε έγκαιρα παραγγελίες για ΑΛΕΥΡΙ,
Αλεύρι Λευκό τύπου70 (Συσκευασία10 kgμε 6€και 25 kg με 13,50€)
Αλεύρι Ολικής Αλέσεως(Συσκευασία10 kgμε7,5€και25 kgμε18,50€)
ΚΡΕΑΣ αρνάκι, χοιρινό, μοσχαράκι, παρασκευάσματα, (κάθε 10κιλά, δώρο 1κιλό λουκάνικα),
ΓΑΛΑ, αγελαδινό, πρόβειο
ΦΕΤΑ,
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Καρότα (Συσκευασία2.5Kgμε1,50€)
ΜΕΛΙ το 2κιλο με 10 ευρώ
όλες οι τιμές είναι αποτέλεσμα σκληρής-δίκαιης διαπραγματευσης και εξαρτώνται από το ύψος των παραγγελιών μας
email:
philadelpheia@gmail.com
www.philadelpheia.blogspot.gr
Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε φιλικά σας πρόσωπα που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Φιλαδελφία
Κανάρη 19
69100 Κομοτηνή

τηλέφωνα επικοινωνίας :
6944243617
6970965799
Ανατολική Μακεδονία ΘΡΑΚΗ,
συνώνυμο της υπεύθυνης περιβαλλοντικής διαχείρισης και Ι Δ Α Ν Ι Κ Ο Σ, ιερός, παραδοσιακός, συναρπαστικός, καθαρός, νόστιμος, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ, ασφαλής, ειρηνικός, προκομμένος, τουριστικός προορισμός.ΘΡΑΚΗ, ΤΟΠΟΣ να ΖΕΙΣ ! ! !
http://philadelpheia.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Φιλαδελφία παρακαλεί τους αναγνώστες της να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και να μη χρησιμοποιούν ύβρεις και μειωτικούς χαρακτηρισμούς.