Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φιλαδελφία
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ 2013
είναι επιτυχία ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ η μείωση της αρχικής τιμής ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ από 6,90 που αρχικά διαφήμιζαν οι αλυσίδες λιανικής.
ΕΠΕΣΕ ! ! !
στα σουπερ Μαρκετ σε 5,35€/κιλο, με 5,90€/κιλό.
... Η καλύτερη ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ τιμή που πετύχαμε σε ΤΟΠΙΚΟ Θρακιώτικα Αμνοερίφια μετά από
πολύ δουλειά, τρέξιμο (σφαγεία, μαντριά, κρεοπώληδες, εμπόρους, ψυγεία, βιοτεχνίες κρέατος)
και
διαπραγματεύσεις,
θα ανακοινωθεί με SMS στο κινητό ΟΛΩΝ όσων συμμετείχαν με παραγγελία αμνοεριφίων στους εθελοντές της Φιλαδελφίας :

1. ΟΛΟΙ οι ντόπιοι κτηνοτρόφοι Ξ Ε Π Ο Υ Λ Η Σ Α Ν σε ΔΙΚΑΙΌΤΕΡΕΣ τιμές ΣΟΚ, (5,5€/κιλό) σε σύγκριση με τις τιμές που τους έδιναν πριν 10 μέρες (3,80-4,20€/κιλό)
2. οι τιμές για την οικογένεια διαμορφώθηκαν σε λογικά επίπεδα έστω και με κουπόνια ή προσφορές (ΠΡΟΣΟΧΗ)
3. ΟΛΟΙ ευαισθητοποιηθήκαμε στην ΟΡΘΟΤΗΤΑ της επιλογής της
Προ-Παραγγελίας,
διαπραγμάτευσης,
συνεργασίας,
έρευνας-ποιότητας-τοπικότητας-ΤΙΜΗΣ

4. επιτέλους ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε με τον πιό επίσημο τρόπο ότι :  
"Η διάθεση τροφίμων από τον παραγωγό ή τον κτηνοτρόφο απευθείας στον καταναλωτή με κατάργηση των μεσαζόντων, όπως έγινε αρχικά με το Κίνημα της Πατάτας και όπως σχεδιάζεται να γίνει με το Κίνημα του Οβελία ενόψει του Πάσχα, ώστε να ωφεληθούν οι ομάδες του πληθυσμού που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση αποτελεί μια θεμιτή πρακτική." 

Εάν αντιληφθούμε ότι υπάρχει προσπάθεια για ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ στρέβλωση των τιμών ανοδικά, είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ για ΝΕΑ παρέμβαση με αποθέματα ασφάλειας για όλα τα μέλη μας.
Γνωρίζουμε ΠΟΥ, ΠΩΣ, ΠΟΣΟ...

Φιλαδελφία
στηρίζουμε την Οικογένεια
με αλληλεγγύη, με Συνεργατισμό

 

Σας παρακαλούμε να ενημερώνετε φιλικά σας πρόσωπα που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Φιλαδελφία
ΚΩΝ. Κανάρη 19
69100 Κομοτηνή
τηλέφωνα επικοινωνίας - παραγγελίας :
6944243617,
6970965799
*Η παραλαβή των ευπαθών και όλων των προϊόντων, πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Τροφίμων & Ποτών καθώς και με ό,τι προβλέπει η Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία.
- από τη πρώτη στιγμή που συγκεντρώνουμε τις προθέσεις αγοράς (παραγγελίες) από τα μέλη και συμπολίτες μας τονίζουμε ότι:
1. Θα πρέπει, να τηρούνται όλοι οι προβλεπόμενοι από την υγειονομική και κτηνιατρική νομοθεσία κανόνες, ώστε να μην τεθεί στον παραμικρό κίνδυνο η δημόσια υγεία, αλλά και για να αποτραπούν ενδεχόμενα παραπλάνησης των καταναλωτών που πάντα ελλοχεύουν
2. καλούμε όλες τις αρχές και φορείς που εμπλέκονται ή προτίθενται να εμπλακούν στην
"διάθεση τροφίμων από τον παραγωγό ή τον κτηνοτρόφο απευθείας στον καταναλωτή με κατάργηση των μεσαζόντων"να συνεργαστούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου η διακίνηση και διάθεση των τροφίμων να είναι σύννομη και ασφαλής.

3. Ζητάμε ως οικογένειες, νοικοκυριά, από τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ, την Δ/ση Αγροτικής Ανάπτυξης & Κτηνιατρικής ΠΕ, την Δ/ση Ανάπτυξης Τμ. Εμπορίου ΠΕ Ροδόπης, τους κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς, να διασφαλίσουν ώστε όπως προβλέπεται και σύμφωνα με την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία, να αναγράφεται σε όλα τα σημεία πώλησης σε ΟΛΑ τα προϊόντα, κρέατα, φρούτα, λαχανικά, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΓΝΗΣΙΑ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ, Γεωγραφική τους Προέλευση (ιχνηλασιμότητα) 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Φιλαδελφία παρακαλεί τους αναγνώστες της να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και να μη χρησιμοποιούν ύβρεις και μειωτικούς χαρακτηρισμούς.