Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ελαιοκαλλιεργητές, ελαιοπαραγωγοί, ελαιοτριβείς, τυποποιητές και λιανοπωλητές

Φιλαδελφία :
Αγαπάμε τους ελαιοκαλλιεργητές τους ελαιοπαραγωγούς, ελαιοτριβείς, τυποποιητές και λιανοπωλητές οι οποίοι διαθέτουν νομίμως τυποποιημένο το προϊόν τους,

το Ε Υ Λ Ο Γ Η Μ Ε Ν Ο ελαιόλαδο,
τις βρώσιμες ελιές,
τα ΘΕΛΟΥΜΕ
σε ΔΙΚΑΙΑ τιμή,
υψηλή ποιότητα,
γνωρίζουμε οτι

στη Μάκρη, στη Μαρώνεια, στα Δίκελα, στη Σαμοθράκη, στη Θάσο,
παράγουμε Τ Ε Λ Ε Ι Ο ελαιόλαδο,
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ε Σ επιτραπέζιες ελιές,
τα χαρίζουμε,
τα προτείνουμε σε αγαπημένους,
Φ Ρ Ο Ν Τ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε,
Π Ρ Ο Τ Ε Ι Ν Ο Υ Μ Ε,
Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε : 
 

α) Ενημέρωση των ελαιοκαλλιεργητών, ελαιοπαραγωγών, ελαιοτριβέων, τυποποιητών και λιανοπωλητών οι οποίοι διαθέτουν νομίμως τυποποιημένο το προϊόν τους, να διατηρήσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα του επωνύμου προϊόντος τους προωθώντας την χρήση του ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας σε όλη την γκάμα των πεδίων χρήσης και κατανάλωσής του.
β) Την προώθηση της γνώσης της ιδιαίτερης αξίας και των υγιεινών / θρεπτικών ιδιοτήτων του ελαιολάδου της Ελληνικής (και Μεσογειακής) διατροφής σε νέους καταναλωτές μικρής ηλικίας (σχολεία), σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, βιοτέχνες, ιδιαίτερα σε σχολές μαγειρικής γαστρονομίας και σε εστιατόρια τον Τ Ο Π Ο μας, στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
γ) Την προώθηση της διαφορετικότητας των ποικιλιών και της υψηλής ποιότητας των ελαιολάδων που παράγονται με σκοπό την αύξηση της γνώσης των γευστικών διαφορών τους.

Φ ι λ α δ ε λ φ ί α  –   Ο Μ Α Δ Ι Κ Ε Σ    ΑΓΟΡΕΣ
στηρίζουμε την Οικογένεια, τον παραγωγό,
με αλληλεγγύη, με Συνεργατισμό
philadelpheia@gmail.com
Κων. Κανάρη 19,
69100 Κομοτηνή


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Φιλαδελφία παρακαλεί τους αναγνώστες της να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και να μη χρησιμοποιούν ύβρεις και μειωτικούς χαρακτηρισμούς.