Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Πανηγύρι της Αιγείρου, Αλληλεγγύη και συνεργατικότητα - Μεγάλο παράδειγμα από μικρά παιδιά

Πανηγύρι της Αιγείρου

Αλληλεγγύη και συνεργατικότητα - Μεγάλο παράδειγμα από μικρά παιδιά

Μάθημα προς όλους έδωσαν τα μικρά παιδιά στην Αίγειρο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρου. Παρά το μικρό της ηλικίας τους τα παιδιά φρόντισαν ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα καθίσματα και να καθαρισθούν τα τραπέζια και ο χώρος, δίνοντας με αυτό τον τρόπο στους μεγάλους μαθήματα καλής συμπεριφοράς και ευαισθησίας προς το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Μπράβο τους…
 
Και η «Φιλαδελφία» παρούσα
  
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν όμως και μέλη της «Φιλαδελφία» εκθέτοντας προϊόντα και διάφορες κατασκευές που προκάλεσαν το ενδιαφέρον του κόσμου. Μάλιστα τα μέλη της Φιλαδελφία προσέφεραν δημιουργίες τους οι οποίες και κληρώθηκαν.
 
Παρά τη ζέστη ψήσιμο στα κάρβουνα
  
Άξια επαίνου και η παρουσία αυτών που παρά τη ζέστη ανέλαβαν το ψήφιμο. Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο όταν άλλοι έπιναν, έτρωγαν και γλεντούσαν, αυτοί να είναι υποχρεωμένοι να ψήνουν. Παρόλα αυτά όμως με μεγάλη ευχαρίστηση το έκαναν…
 
Και του χρόνου
  
Για τη διοργάνωση της τελευταίας ημέρας των εκδηλώσεων μια ομάδα από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρου εργάστηκε ακατάπαυστα όλη την ημέρα προκειμένου όλα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Α.Π.
 
Πηγή :
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Φιλαδελφία παρακαλεί τους αναγνώστες της να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και να μη χρησιμοποιούν ύβρεις και μειωτικούς χαρακτηρισμούς.