Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

3η Έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών: «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ»

Φίλε επιχειρηματία 

Η 3η Έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών με τον τίτλο: «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ». 

Οι δύο προηγούμενες, κατά γενική ομολογία επιτυχημένες, προσπάθειες ,μας ενθαρρύνουν να υλοποιήσουμε δυναμικά την επόμενη διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ,από τις 4 έως και τις 8 Μαρτίου 2014, στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος.
Στηρίζοντας έμπρακτα τον αγροτικό-παραγωγικό τομέα και το τουριστικό προϊόν που ποικιλότροπα συνδέεται μ’ αυτόν, θέτουμε ως σκοπό της έκθεσης την ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και την καταξίωση στην συνείδηση του αθηναίου καταναλωτή της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού. 

Μήνυμά μας είναι : «Κάθε μέρα Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι μας» 
Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε εμπράκτως μαζί, σε μία αγορά με τεράστιες δυνατότητες και καταναλωτικό ενδιαφέρον. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία, άλλαξε πλέον τις συνήθειες όλων μας, επιφέροντας δομικές αλλαγές και στο καθημερινό τραπέζι μας, βάση ερευνών που δείχνουν ότι 8 στους 10 προτιμούν πλέον τα Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα. 

Κύριοι στόχοι είναι της έκθεσης είναι:

(α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων.

(β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
(γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών.

(δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα μέσω των εκδηλώσεων ( γευσιγνωσίες , ειδικές τιμές κλπ.) των επιχειρήσεων.

Με βάση λοιπόν τα στατιστικά δεδομένα παρόμοιων γεγονότων αλλά και τις ανάγκες της μεγαλύτερης αγοράς της χώρας μας ,γνωρίζουμε ότι το ενδιαφέρον των επισκεπτών, τόσο αριθμητικά (120.000 περίπου διελεύσεις ημερησίως), όσο και ουσιαστικά είναι μεγάλο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, διαπίστωση που μας κάνει να ευελπιστούμε ότι το κοινό θα αγκαλιάσει για ακόμη μια φορά την έκθεση «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» , στην οποία σε καλούμε να δώσεις κι εσύ δυναμικά παρόν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Φιλαδελφία παρακαλεί τους αναγνώστες της να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και να μη χρησιμοποιούν ύβρεις και μειωτικούς χαρακτηρισμούς.